Ik ben mijn wachtwoord / gebruikersnaam vergeten

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Klik dan op 'Wachtwoord vergeten?', vul jouw e-mailadres in en klik op 'herstel mijn wachtwoord'. Er wordt nu een link naar het door jou genoemde e-mailadres verstuurd waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. (Heb je de mail niet ontvangen? Controleer dan ook even je ongewenste e-mail.)

Om dit te doen klik je vanuit je e-mail op de wachtwoord reset link. Je krijgt dan de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord aan te maken en deze op te slaan.

Je gebruikersnaam is je e-mailadres. Weet je niet meer zeker met welk e-mailadres je je hebt ingeschreven? Probeer dan al jouw e-mailadressen uit. Je ontvangt alleen een link op e-mailadressen die bij ons bekend zijn.