Kan ik de kwaliteit van de video's aanpassen?

Jazeker! Alle video‚Äôs die op onze site staan, zijn opgenomen in hoge kwaliteit (ten minste 720p). Kijk even bij de videospeler of die op de hoogste kwaliteit staat, middels het tandwieltje rechts onderin. De hoogste kwaliteit is 1080p.

Zie je niet de optie om van kwaliteit te wisselen? Dan kan dat aan je browser liggen, of aan je internet verbinding. Sommige browsers (zoals Safari) blokkeren deze feature. Ons advies is daarom om de video's via Chrome of Firefox te bekijken. Wanneer dit ook niet heeft geholpen, ligt het waarschijnlijk aan je internetverbinding.