Kan ik de cursisten een bericht sturen?

Belangrijk: Deze functionaliteit is √°lleen voor het versturen van belangrijke berichten, zoals updates. Het is niet toegestaan dit te gebruiken om nieuwe producten, cursussen of diensten aan te bieden. Indien dit misbruikt wordt is Soofos gerechtigd om eventuele schade te verhalen. Niet zeker of je bericht geschikt is? Neem eerst contact op.

Je kunt cursisten via het systeem een bericht sturen, hiervan worden zij per mail op de hoogte gebracht.

1. Ga naar je cursus en ga naar 'beheer'
  2. Klik op het envelopje
  3. Zoek de cursist op en selecteer deze met het vinkje
  4. Type het onderwerp en het bericht en klik op 'verstuur bericht'

In verband met privacy wetgeving mogen wij geen contactgegevens van cursisten kenbaar maken. Het versturen van systeemberichten kan maximaal 1x per maand.

Let op! Het is handig om jezelf als cursist toe te voegen aan je cursus, zodat je kunt testen of het bericht (goed) is aangekomen. Zeker als je veel cursisten tegelijk een bericht wilt sturen, raden we je dit aan. Wanneer je jezelf wilt toevoegen als cursist, laat dit ons even weten. Wij kunnen dit voor je doen.