Hoe kan ik mij uitschrijven voor een cursus?

Indien je een cursus hebt afgerond en je deze uit jouw cursussen overzicht wil verwijderen, dan kun je je uitschrijven voor de cursus. Dit kun je doen door de volgende stappen te volgen.

1. Ga naar jouw account (klik rechtsboven op jouw naam)
  2. Klik in het menu op “Cursussen”
  3. Klik vervolgens in het linkermenu op “Statistieken”
  4. Hier kun je vervolgens in de regel van een cursus op “Schrijf uit van cursus” klikken.

Als je op deze knop klikt, word je uitgeschreven voor de cursus. Je voortgang wordt wel bewaard, dus mocht je je op een later moment weer in willen schrijven voor de cursus dan kun je verder waar je gebleven was.