Introductievideo / Promotievideo

Je hebt de mogelijkheid een promotie/introductievideo te uploaden naar je cursus. Op de cursuspagina komt er dan een "Play"-knop boven de cursusafbeelding te staan. Daar kunnen potentiële cursisten op klikken, waardoor je de kans krijgt ze te overtuigen.

Hoe upload je zo'n video? Het is vrij simpel, maar ziet er ingewikkeld uit.

Bovenaan het veld met de volledige beschrijving zie je de knop:

Met deze knop kan je een video uploaden die géén limiet voor bestandsgrootte heeft.

Klik hierop, selecteer je videobestand en upload deze. Grote kans dat dit er eerst zo uitziet:

Dat is helemaal oké. Niks aan doen. Volledig op deze manier laten staan, inclusief het gekke grijze blokje links.

Wil je het helemaal perfect doen? Klik dan rechtsbovenin naast "Visueel" op "Tekst".

Kopieer dan uit de code het stukje genaamd src, bijvoorbeeld: "https://content.jwplatform.com/players/hUFwHxcY-dEvCtAIG.html".

Plak deze in het lege veld voor de introductievideo.

Ook kan je ons vragen dit even vóór je te doen, dan gaat het sowieso goed!