Ik wil de naam op mijn certificaat veranderen

Gefeliciteerd, je hebt een cursus afgerond! Maar.. op het certificaat staat jouw naam niet goed gespeld :( Geen probleem, dit kunnen we voor je aanpassen.

Het certificaat wordt gegenereerd aan de hand van de door jou ingevulde voor- en achternaam in het profiel. Je kunt dit veranderen door de volgende stappen uit te voeren:

1. Zorg dat je bent ingelogd en klik op jouw naam, rechts bovenin het scherm
  2. Klik op profiel
  3. Klik op bewerken
  4. Vul jouw voor- en achternaam in, zoals je deze op het certificaat wilt hebben
  5. Klik op bewaar wijzigingen

Het certificaat wordt niet automatisch opnieuw uitgereikt. Mail ons daarom even dat je je naam hebt aangepast en graag een nieuw certificaat wilt. Dit kan via [email protected] Vergeet daarbij niet te vermelden om welke cursus het gaat.