Hoe kan ik een cursus vervolgen?

Je bent al ingeschreven voor een cursus en hebt misschien al een paar lessen gevolgd. Maar hoe ga je er na een tijdje mee verder?

1. Zorg dat je bent ingelogd op Soofos.nl en klik rechts bovenin het scherm op je naam
    Ben je je inloggegevens vergeten? Kijk dan in dit artikel.
  2. Klik onder jouw profielfoto op 'cursussen'
  3. Klik op 'cursussen die ik volg'

Hier staan alle cursussen waar je voor bent ingeschreven. Je kunt met de knop 'verder met cursus' of 'start cursus', de cursus vervolgen of starten. Veel leerplezier!