Hoe kan ik mijn profiel en biografie bewerken?

Cursisten kijken vaak voordat ze een aankoop doen even door wie de cursus wordt gegeven. Je kunt hier op inspelen en een positieve indruk achterlaten door een representatieve foto te kiezen en een goede biografie te schrijven.

In een goede biografie bespreek je onder andere waarom jij zoveel weet van het onderwerp, laat je zien hoeveel ervaring je hebt (vertel bijv. over diploma's of noem ander 'bewijs'), vertel je waarom je jouw ervaring met anderen wilt delen en misschien wel het belangrijkst: deel je jouw passie en enthousiasme.

Zo kun je je profiel aanpassen:

1. Zorg dat je bent ingelogd en klik op je naam, rechts bovenin het scherm
  2. Ga naar 'profiel', onder je foto
  3. Klik op 'bewerken'
  4. Klik op 'over jouw expertise'
  5. Type de tekst zoals je deze wilt hebben en klik op 'bewaar instellingen'