Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Om de cadeaubon om te zetten naar een actief abonnement of naar een cursus volg je de volgende stappen:

1. Ga naar de verzilverlink
  2. Vul de code in en klik op 'toepassen' en vervolgens op 'maak jouw account'
  3. Vul je gegevens in en klik op 'verzilver jouw cadeaubon'

Je kunt nu beginnen met leren, veel plezier! Wanneer je een cursus wilt volgen, zorg dan dat je bent ingelogd op Soofos.nl en dat je voor de cursus bent ingeschreven (dit is gratis en kan via de knop 'schrijf mij in').

Wil je ook een cadeaubon voor iemand kopen? Kijk dan op deze pagina.

Op de cadeaubon vind je de volgende elementen (zie foto):

• Code = Dit is de code die je gaat verzilveren
  • Verzilverlink = Dit is de pagina waar je naartoe gaat om je code te verzilveren
  • Datum = Voor deze datum dien je de code te hebben verzilverd