Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Heb je een geschikte cursus gevonden? Klik dan op de knop "Volg deze cursus" of voeg hem toe aan uw winkelwagen. Vanuit daar rond je binnen enkele minuten jouw bestelling af en kun je gelijk beginnen!

Zo werkt het:

Zoek een cursus via de zoekbalk of via bladeren.

Kies de gewenste cursus en voeg deze toe aan de winkelwagen of klik op koop deze cursus.

Ga naar de afrekenpagina door op het winkelmandje (rechts bovenaan te klikken) en klik vervolgens op "Ga verder naar afrekenen".

Heb je al eerder besteld bij Soofos? Log dan in met jouw account. Is dit de eerste keer? Vul dan al jouw gegevens in. Tijdens het afrekenen maak je automatisch een account aan. Je hebt een gebruikersaccount nodig om uw cursus terug te vinden en te kunnen volgen, de cursus wordt namelijk aan deze account gekoppeld.

Controleer of je de juiste cursus hebt gekozen.

Selecteer de gewenste betaalmethode. Bij alle betaalmethoden krijgt u direct toegang tot de cursus.

Voltooi de betaling. Je ontvangt van ons een e-mail met daarin de bevestiging dat alles goed is gegaan. Je kunt direct starten met de cursus via onze website.