Hoe kan ik een review plaatsen?

Gefeliciteerd! Je hebt een cursus afgerond.

Om de kwaliteit van onze cursussen te waarborgen zou het heel fijn zijn als je een review over de cursus wilt plaatsen. Jouw review komt onder de cursus te staan en helpt potentiĆ«le cursisten om een keuze te maken tussen verschillende cursussen. De door jou in je profiel ingevulde weergave-naam komt bij de review te staan.

Je kunt een review plaatsen na de laatste les, door links onderin het scherm op 'beoordeel cursus' te klikken.