Je zit nergens aan vast. Wij zullen jouw aanvraag voor je annuleren.

Wil je het traject alsnog volgen, maar dan zelf betalen? Meld je dan voor het traject aan op de trajectpagina en klik op de knop 'Registreer' (in plaats van 'Registreer met STAP').

Het is ook mogelijk om het traject per factuur te betalen, bijvoorbeeld door jouw werkgever. Je kunt ons dan het beste even mailen op support@soofos.nl met de factuur gegevens.