Promoot Soofos

Gewijzigd op Fri, 19 May 2023 om 05:45 PM

Je weet ondertussen als instructeur hoe belangrijk feedback is, hoe waardevol (positieve) reviews kunnen zijn. Ditzelfde geldt voor Soofos. En reviews over Soofos zijn niet alleen voor ons belangrijk, maar ook voor jou. Want als wij groeien, groei jij automatisch mee! In dit artikel een paar dingen die jij kunt doen om Soofos te helpen groeien.

INHOUDSOPGAVE

Volg ons op social media

Volg ons op social media en reageer eens op een post, of deel deze. Wij zijn actief op deze kanalen:

--> LinkedIn

--> Facebook

--> Instagram

Schrijf reviews over Soofos

Een klein stukje tekst, wat niet meer dan een paar minuten kost om te schrijven, kan ervoor zorgen dat we samen het grootste platform worden waar toegankelijk kennis kan worden gedeeld. Schrijf daarom een review op de volgende kanalen:

--> Klantenvertellen

--> Google review

--> Facebook

Word affiliate van Soofos

Deel je referral link naar Soofos op jouw social media, en verdien commissie over iedere verkoop. Meer informatie over het affiliate programma van Soofos vind je in dit artikel.

Zet een Soofos banner op je website

Heb jij een eigen website waarop je jouw cursus promoot? Door deze Soofos banner op jouw website te plaatsen zorg je ervoor dat potentiële cursisten makkelijk jouw cursus op Soofos kunnen vinden. Het plaatsen van jouw persoonlijke link achter de Soofos banner werkt als volgt:

1. Log in op Soofos (met jouw instructeursaccount) en ga naar https://soofos.nl/verkoop-overzicht/creatives/ en klik onderaan op ‘Advertenties’. Onderaan de pagina zie je 4 verschillende Soofos banners staan.
  2. Kies de banner die jij wilt plaatsen op jouw website en klik op Weergave. Klik onderaan de pagina op ‘Kopieer naar klembord’.
  3. Plak de code op jouw website op een plek/pagina naar voorkeur. Vervang https://soofos.nl door de link naar jouw cursus op Soofos. Vergeet niet om hier jouw affiliate link achter te zetten. www.soofos.nl/cursus/jouw-cursus/ wordt dus → www.soofos.nl/cursus/jouw-cursus/ref=123