Een instructeursaccount aanmaken

Gewijzigd op Tue, 29 Nov 2022 om 07:17 AM

Leuk dat je erover denkt om instructeur op Soofos te worden! In dit artikel lees je hoe je een account kunt aanmaken, kunt inloggen, en hoe je je betaalgegevens kunt invullen.

INHOUDSOPGAVE

Meld je gratis aan als instructeur op Soofos

Het aanmelden als instructeur op Soofos is gewoon gratis.

→ Je kunt een account aanmaken op deze pagina.

Je cursistenaccount omzetten naar een instructeursaccount

Heb je al een account op Soofos? Dan kun je deze omzetten naar een instructeursaccount. Dit kan in je profiel onder het tabblad 'Profieltype'.

1. Ga naar je profiel en klik op 'wijzig profiel'
  2. Klik op 'profieltype'
  3. Kies voor 'instructeur'

4. Klik op 'wijzigingen opslaan

Inloggen en wachtwoord vergeten

→ Hoe je op Soofos kunt inloggen en een nieuw wachtwoord kunt aanvragen, lees je in dit artikel.

Betaalgegevens invullen of wijzigen

Om de uitbetalingen te kunnen doen, hebben wij je betaalgegevens nodig. Zorg dat je deze tijdig invult. Het invullen en wijzigen van de betaalgegevens gaat als volgt:

1. Zorg dat je bent ingelogd op Soofos.nl en klik op 'verkopen' links in het scherm
  2. Klik nu op je foto rechts bovenin en klik op 'instellingen'
  3. Scroll naar beneden, vul je betaalgegevens in en klik op opslaan

Als jij BTW-plichtig bent, kun je dit in je profiel aangeven zodat wij BTW namens jou heffen. → In dit artikel lees je meer over de BTW.

Openbare instructeursprofiel bewerken

Een gedeelte van je profiel is openbaar, zodat cursisten je kunnen vinden en volgen.

→ Hoe je je openbare profiel kunt bewerken, lees je in dit artikel.