Ik heb mijn opleiding afgerond, wat nu?

Gewijzigd op Fri, 23 Feb 2024 om 02:02 PM

Gefeliciteerd met het afronden van jouw opleiding! In dit artikel lees je hoe je jouw certificaat kunt downloaden en waar je de naslagwerk cursussen kunt vinden. Heb je de opleiding via STAP gevolgd? Wij zullen bij het UWV aangeven dat je de opleiding succesvol hebt doorlopen. Daar hoef je zelf niets voor te doen.

INHOUDSOPGAVE

De naslagwerk cursussen bekijken

1. Log in op Soofos
  2. Ga naar het tabblad Cursussen & Opleidingen (links in beeld)
  3. Ga naar Mijn Cursussen
  4. Zet het filter op Levenslange Toegang
  5. Klik op de cursus die je wilt bekijken

Je houdt levenslang toegang tot de naslagwerk cursus(sen).

Bekijk deze video om te zien hoe je de naslagwerk cursussen kunt vinden:

Jouw certificaat downloaden

Heb je de eindopdracht ingeleverd en de opleiding afgerond? Dan heb je ook een certificaat verdiend! Hier zie je waar je deze kunt downloaden.

1. Log in op Soofos
  2. Ga naar Cursussen & Opleidingen en klik op Mijn certificaten
  3. Klik op het pijltje dat naar beneden wijst, naast de titel van jouw opleiding
  4. Klik op de pijl rechts boven in beeld om het certificaat op te slaan
  5. Deel 'm met de wereld via LinkedIN, of in een lijstje aan de muur ?

Bekijk deze video: