In dit artikel lees je hoe je de cursussen waar je toegang tot hebt, terug kunt vinden.

INHOUDSOPGAVE

Waar vind ik mijn cursussen?

1. Om je cursussen in te kunnen zien, dien je natuurlijk eerst in te loggen op Soofos.

→ Weet je niet hoe je op Soofos kunt inloggen? Volg dan de stappen in dit artikel!

2. Ga naar het tabblad 'cursussen' (links in je scherm) - Let op! Hiervoor moet je ingelogd zijn op Soofos
  3. Onder het tabblad 'mijn cursussen' zie je alle cursussen staan die je kúnt volgen. Ben je lid van Soofos Plus? Dan staan hier dus álle cursussen die op Soofos staan.
  4. Onder het tabblad 'cursussen die ik volg' zie je alle cursussen waar je ook daadwerkelijk mee bezig bent.

Help! Ik kan mijn cursus niet vinden bij 'cursussen die ik volg'

Voordat een cursus in je overzicht 'cursussen die ik volg' verschijnt, moet je eerst beginnen met de cursus. Dit doe je op de volgende manier:

1. Zorg dat je bent ingelogd op Soofos
  2. Zoek in de zoekbalk op de titel van de cursus
  3. Klik op start cursus
  4. De volgende keer staat de cursus gewoon bij 'cursussen die ik volg'