Hoe gaat Soofos om met mijn gegevens?

Gewijzigd op Wed, 15 May 2024 om 02:41 PM

Wil je weten hoe wij op Soofos omgaan met jouw gegevens of wil je dat we jouw account verwijderen? Lees dan dit artikel.


INHOUDSOPGAVE


Hoe gaat Soofos om met mijn gegevens?

We vinden jouw privacy belangrijk en willen dat instructeurs en cursisten op Soofos samen veilig cursussen kunnen maken en volgen. Dat betekent dat we dus nooit zomaar jouw gegevens zullen delen. Ook niet met instructeurs. Wij werken volledig volgens de richtlijnen van de AVG.


→ Meer informatie over hoe Soofos omgaat met jouw gegevens, vind je op deze pagina.


Mijn gegevens verwijderen van Soofos

Jammer dat je je Soofos account wilt verwijderen. Als je feedback voor ons hebt, horen we dat graag. We zijn constant bezig ons te verbeteren. Je kunt je feedback met ons delen door ons te mailen op support@soofos.nl, alvast bedankt!


Je kunt je gegevens niet zelf verwijderen. Dit kan alleen via de support. Mail ons daarom even op support@soofos.nl, dan zorgen wij ervoor dat je gegevens worden verwijderd.


Houd er rekening mee dat hiermee al je gegevens worden verwijderd. Dat betekent dat je de toegang tot alle bestellingen, de (levenslange) toegang tot cursussen, je cursusvoortgang en certificaten verliest. Dit is niet terug te draaien.Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren