Registreren, inloggen en je account beheren op Soofos

Gewijzigd op Wed, 15 May 2024 om 02:29 PM

In dit artikel leggen we je uit hoe je je kunt registreren op Soofos en hoe je kunt inloggen, ook wanneer je misschien je wachtwoord of gebruikersnaam bent vergeten. Kan altijd gebeuren natuurlijk! 


INHOUDSOPGAVE


Registreren / een account aanmaken

Het aanmaken van een account op Soofos is volledig gratis. Je kunt dit doen via de knop Probeer gratis, op Soofos.nl, of via deze pagina: https://soofos.nl/gratis-cursus/. Met een gratis account heb je alleen toegang tot een aantal cursussen die volledig gratis zijn.


Inloggen

Om op Soofos in te loggen ga je naar Soofos.nl en klik je rechts bovenin het scherm op Inloggen. Vul nu je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in en klik op Inloggen.

  1. Ga naar Soofos.nl
  2. Klik rechts bovenin het scherm op Inloggen
  3. Vul je gebruikersnaam (e-mailadres) in
  4. Vul je wachtwoord in
  5. Klik op Inloggen


Wachtwoord vergeten / een nieuw wachtwoord aanvragen

Ben je je wachtwoord vergeten of wil je een nieuw wachtwoord? Klik dan vanaf het inlogscherm op Wachtwoord vergeten? onder de knop Inloggen. Vul je e-mailadres in en klik op Vraag herstel link aan.


Er wordt nu een link naar het door jou genoemde e-mailadres verstuurd waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Heb je de mail niet ontvangen? Controleer dan ook even je ongewenste e-mail. Heb je nu nog steeds niet ontvangen? Mail ons dan op support@soofos.nl.


Om het nieuwe wachtwoord aan te maken, klik je vanuit je e-mail op de wachtwoord reset link. Je krijgt dan de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord aan te maken en deze op te slaan.


Gebruikersnaam vergeten

Je gebruikersnaam is je e-mailadres. Weet je niet meer zeker met welk e-mailadres je bent ingeschreven? Probeer dan al jouw e-mailadressen uit via de wachtwoord vergeten link. Je ontvangt alleen een link op e-mailadressen die bij ons bekend zijn.


E-mailadres wijzigen

Het e-mailadres van jouw Soofos account kun je wijzigen in je profiel. Je moet hiervoor dus wel beschikken over je wachtwoord. Volg deze stappen:

  1. Log in op Soofos
  2. Klik op jouw naam / foto rechts bovenin
  3. Ga naar Instellingen
  4. Voer je huidige wachtwoord in, en typ het nieuwe e-mailadres in het veld bij Emailaccount
  5. Klik op Wijzigingen opslaanWas dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren