Gefeliciteerd met het afronden van jouw traject!

Wij zullen bij het UWV aangeven dat je het traject succesvol hebt doorlopen. Daar hoef je zelf niets voor te doen.

Je kunt nu jouw certificaat downloaden.

1. Log in op Soofos
  2. Ga naar de trajectgroep
  3. Ga naar Cursussen en klik op de cursus
  4. Je ziet nu als het goed is een groene knop staan Download certificaat, klik hierop om je certificaat te downloaden
  5. Je vindt ‘m vanaf nu altijd terug in je account op Soofos, via Cursussen > Certificaten
  6. Deel 'm met de wereld via LinkedIn, of in een lijstje aan de muur ?

Bekijk deze video om te zien hoe je jouw certificaat kunt downloaden: