Tijdens het traject zullen er meerdere live-sessies plaatsvinden. Houd hiervoor de update feed van het traject goed in de gaten.

Wanneer de live-sessies precies zijn, wordt t.z.t. aangekondigd. Een overzicht van de al ingeplande live-sessies, vind je in het tabblad 'Live Sessies' in de trajectgroep.

We willen graag weten of we op je kunnen rekenen bij de live-sessie. Vandaar dat we je vragen om je even van tevoren in te schrijven.

Je kunt je inschrijven voor een live-sessie op de volgende manier:

1. Log in op Soofos
  2. Ga naar de trajectgroep
  3. Ga naar het tabblad 'Live Sessies'
  4. Klik op de live-sessie waarvoor jij je wilt inschrijven en ga naar de 'Live sessie link'
  5. Klik nu op de grote rode button ‘inschrijven’ en zet de vergaderlink alvast in je agenda

Bekijk deze video om te zien hoe je je kunt inschrijven voor een live sessie: