Hoe kan ik mij inschrijven voor een live-sessie?

Gewijzigd op Fri, 23 Feb 2024 om 02:11 PM

Tijdens de opleiding zullen er meerdere live-sessies plaatsvinden. Houd hiervoor de update feed van de groep goed in de gaten.

Wanneer de live-sessies precies zijn, wordt t.z.t. aangekondigd. Een overzicht van de al ingeplande live-sessies, vind je in het tabblad Live Sessies in de groep.

We willen graag weten of we op je kunnen rekenen bij de live-sessie. Vandaar dat we je vragen om je even van tevoren in te schrijven.

Je kunt je inschrijven voor een live-sessie op de volgende manier:

1. Log in op Soofos
  2. Ga naar Groepen en open jouw groep
  3. Ga naar het tabblad Live Sessies
  4. Klik op de live-sessie waarvoor jij je wilt inschrijven en ga naar de Live sessie link die er achter staat
  5. Klik nu op de grote rode button Inschrijven en zet de vergaderlink alvast in je agenda
  6. Ga op de datum en tijdstip van de live sessie naar de link en neem deel aan de live sessie