Levenslang toegang of onbeperkt leren?

Gewijzigd op Tue, 20 Feb 2024 om 02:16 PM

Super leuk dat je erover denkt om een cursus op Soofos te volgen! Er zijn twee manieren waarop je een cursus op Soofos kunt volgen, met ieder zo zijn voordelen. In dit artikel leggen we je de verschillen uit zodat jij kunt kiezen wat het beste bij jou past.


INHOUDSOPGAVE

Levenslang toegang via de losse cursusverkoop

Wanneer je een cursus los koopt, betaal je eenmalig een bepaald bedrag. Voor dit bedrag heb je levenslang toegang tot die cursus en kun je deze zo vaak als je wilt volgen en er zo lang over doen als je wilt.


Onbeperkt alle cursussen volgen met het Soofos Plus abonnement

Met het Soofos Plus abonnement kun je onbeperkt alle cursussen (echt waar, alle cursussen!) die op Soofos worden aangeboden volgen, zo lang je een actief abonnement hebt. Je mag de cursussen, net zoals bij de losse verkoop, zo vaak opnieuw volgen als je wilt, zo lang je abonnement loopt. Het grote voordeel is dat je altijd toegang hebt tot de nieuwste cursussen. Wanneer er een nieuwe versie van bepaalde software beschikbaar is, heb jij toegang tot de nieuwste cursus die hierover is gemaakt en zit je niet 'vast' aan die ene cursus hierover die je al in 2019 had gekocht. Ook kun je op deze manier meerdere cursussen over een onderwerp volgen. Je bent nooit uitgeleerd! 


Krijg je ook toegang tot alle opleidingen met het Soofos Plus abonnement?

Nee, de opleidingen vormgen geen onderdeel van het Plus abonnement. Hier zijn namelijk ook live elementen aan gekoppeld en maak je een eindtoets, om te kijken of je de stof eigen hebt gemaakt. Meer informatie over de opleidingen lees je op https://soofos.nl/opleidingen.


Meer informatie?

→ Het antwoord op veelgestelde vragen over Soofos Plus vind je hier.


→ Meer informatie over Soofos Plus en de prijzen vind je op deze pagina.Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren