Alles over reviews

Gewijzigd op Fri, 23 Feb 2024 om 01:28 PM

Gefeliciteerd, je hebt een cursus afgerond!! 


Op Soofos vinden we het super belangrijk om te weten wat jij van een cursus vond. Zo houden we de kwaliteit van onze cursussen hoog. Daarom vragen we je na het volgen van een cursus, of je een review wilt plaatsen. Hiermee help je medecursisten bij het maken van hun keuze, instructeurs bij het verzamelen van feedback en Soofos bij het checken van de kwaliteit van de cursussen. Dankjewel!


INHOUDSOPGAVE


Hoe kan ik een review plaatsen?

Zodra je de laatste les hebt afgerond, verschijnt er een pagina waar je een review kunt achterlaten. Je kunt jouw review schrijver in het tekstvak en vervolgens op Plaats klikken. Jouw review komt onderaan de cursuspagina te staan met daarbij de door jou zelf gekozen 'weergavenaam'. 

→ Wil je je weergavenaam wijzigen? In dit artikel leggen we je uit hoe je dat kunt doen.


Waar moet ik op letten bij het plaatsen van een review?

Op Soofos willen we graag een veilige omgeving bieden voor instructeurs en cursisten, samen. We zijn zeker gesteld op jouw eerlijkheid, maar vragen je om bij het schrijven van je review ook in je achterhoofd te houden dat de cursussen door echte mensen worden gemaakt. Probeer de instructeur dus ook inhoudelijke feedback te geven, wanneer je ontevreden bent.


Richtlijnen voor reviews

Vind je het lastig om te bepalen hoeveel sterren je een cursus geeft? Misschien helpen deze richtlijnen:


5 sterren
Hele goede cursus. Veel aan gehad en prettig uitgelegd.
4 sterrenFijne cursus. Misschien een paar kleine verbeterpunten maar overall goed. Sluit misschien niet goed aan bij wat ik zoek, maar de cursus is wel prima.
3 sterrenCursus is redelijk. Ik heb er zeker iets van opgestoken maar er zijn absoluut verbeterpunten.
2 sterren
De cursus is niet (meer) goed, verouderd of kan een stevige opfrisser gebruiken. Er zijn veel verbeteringen nodig en ik heb eigenlijk niets aan de cursus gehad.
1 sterDe cursus is zeer slecht. Ik heb er niets aan gehad. De video’s zijn slecht en de instructeur heeft er geen aandacht aan gegeven. De cursus is eigenlijk geen cursus en zou niet moeten bestaan.


Kan ik mijn review nog aanpassen nadat deze is gepubliceerd?

Je kunt je review door ons laten wijzigen. Dit kan door ons te mailen op support@soofos.nl. Vermeld daarbij ook om welke cursus het gaat (URL) en wat de nieuwe review tekst is.


Het lukt niet om een review te plaatsen

Laat ons weten wat er precies mis gaat, zodat we het kunnen oplossen. Probeer ons zoveel mogelijk informatie te geven en voeg een printscreen of schermopname bij. Je kunt ons mailen op support@soofos.nl.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren