Welkom bij Soofos! In dit artikel leggen we je uit hoe je cursussen kunt volgen.

INHOUDSOPGAVE

Beginnen met een cursus

Als Soofos Plus abonnee ben je standaard voor alle cursussen ingeschreven. Je kunt direct starten met de cursus die je wilt volgen, door te klikken op de knop 'start cursus'.

→ Wil je een cursus los kopen? In dit artikel lees je hoe je dat kunt doen.

Vervolgen van een cursus

Je bent al ingeschreven voor een cursus en hebt misschien al een paar lessen gevolgd. Maar hoe ga je er na een tijdje mee verder?

1. Zorg dat je bent ingelogd op Soofos.nl en klik rechts bovenin het scherm op je naam
    → Ben je je inloggegevens vergeten? Bekijk dan dit artikel.
  2. Klik onder jouw profielfoto op 'cursussen'
  3. Klik op 'cursussen die ik volg'

Hier staan alle cursussen waar je voor bent ingeschreven. Je kunt met de knop 'verder met cursus' of 'start cursus', de cursus vervolgen of starten. Veel leerplezier!

UPDATE 6 november 2021: Op dit moment vind je de cursussen tijdelijk even op een andere plek dan je gewend bent.

→ De cursussen waar je mee bezig bent, vind je op deze plek in je dashboard.

Een cursus afronden

Een cursus wordt automatisch afgerond wanneer je 100% van de cursus hebt gevolgd.

Nu is het mogelijk om een certificaat aan te vragen via de groene knop 'vraag certificaat aan'.

→ In dit artikel leggen we uit hoe je een certificaat kunt aanvragen.

Vergeet je niet om een review te plaatsen? Hiermee help je de instructeur om de cursus te verbeteren en toekomstige cursisten bij het maken van hun keuze.

→ In dit artikel leggen we uit hoe je een review kunt plaatsen.

Cursus afronden lukt niet

Het kan soms gebeuren dat deze blijft hangen en de 100% niet bereikt. Loop dan alle lessen even door en zorg ervoor dat deze volledige geladen worden. Mocht dat ook niet helpen om het percentage op 100% te krijgen, neem dan contact met ons op via support@soofos.nl.