Hoe kan ik met mijn Bibliotheek abonnement cursussen op Soofos volgen?

Gewijzigd op Tue, 10 Oct 2023 om 05:20 PM

Als je lid bent van de Bibliotheek kun je je blijven ontwikkelen. Je hebt toegang tot veel interessante online cursussen op het speciale leerplatform van Soofos (dus niet op Soofos.nl!). Log in via onderstaande link, met je bibliotheekgegevens en je kunt meteen beginnen met een online cursus!

Je kunt inloggen op: https://kb.soofos.nl/alle-online-cursussen/

Je kunt starten met een cursus door je voor de cursus in te schrijven via 'schrijf mij in'. Je kunt daarna direct starten door op dezelfde knop te drukken die veranderd is naar 'start cursus'. Wanneer je bent ingeschreven voor een cursus, kun je die altijd terugvinden en vervolgen vanuit je profiel.