In dit artikel lees je alles over de uitbetalingen als affiliate van Soofos.

INHOUDSOPGAVE

Je affiliate account op Soofos

Op Soofos kun je de opbrengsten terugvinden binnen je profiel. Je komt nu terecht in je dashboard, hier vind je verschillende tabbladen die we hieronder zullen toelichten.

→ Hier lees je hoe je op Soofos kunt inloggen met je affiliate account.

Eigen promotie

Hier vind je jouw referral link. Je standaard link is https://soofos.nl/?ref=XXXX.

Ook kun je hier een eigen link genereren, die bijvoorbeeld doorstuurt naar een specifiek product, en hier een campagnenaam aan toevoegen zodat je de commissies makkelijker kunt terugvinden.

Statistieken

Hier vind je het overzicht van uitbetalingen en openstaande bedragen, evenals de conversiegraad.

Grafieken

Hier worden de statistieken visueel weergegeven. Je kunt filteren voor een bepaalde data range, via de knop links bovenin.

Bestellingen

Hier kun je specifieker terugvinden wanneer er besteld is. Deze bestellingen worden één keer per dag ge-update met de bestellingen van de dag er voor.

Uitbetalingen

Bij de uitbetalingen vind je eerdere facturen en uitbetalingen terug. Let op: als een nieuwe factuur aangemaakt wordt, kan het tot 10 werkdagen duren voordat het bedrag op jouw rekening staat. Is het langer geleden en heb je het bedrag nog niet op je rekening ontvangen? Neem dan even contact op via support@soofos.nl.

Bezoeken

Hier vind je terug wanneer jouw referral link is gebruikt en geconverteerd, inclusief de datum waarop dit heeft plaatsgevonden.

Advertenties

Hier vind je promotiemateriaal dat je kunt gebruiken om Soofos te promoten op je website, social media of blog.

Uitbetaalgegevens

Het is belangrijk dat jouw betaalgegevens van bij ons bekend zijn. Je kunt deze invullen in de affiliate omgeving, via de volgende stappen:

1. Zorg dat je bent ingelogd in de affiliate area, dit kan op soofos.nl/affiliate-area.
    → Heb je moeite met inloggen? Bekijk dan de stappen in dit artikel.
  2. Klik op 'uitbetaalgegevens'
  3. Vul hier je gegevens in en klik op 'uitbetaalgegevens bewaren'

Je kunt hier ook aangeven of je wilt dat wij BTW voor je rekenen. Indien dit is aangevinkt, zul je van ons ook BTW overzichten ontvangen.

Wanneer word ik uitbetaald?

We betalen 1x per maand uit, een creditfactuur komt in je account en die kun je vanaf daar downloaden.

We betalen uit met een vertraging van 1 maand. In maart betalen we bijvoorbeeld uit voor de maand januari.

De creditfacturen worden in de eerste 5 werkdagen van een maand opgemaakt, uitbetaling ervan vindt binnen 10 dagen daarna plaats. Heb je dus rond de 15e nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op via support@soofos.nl.

Heb je vragen?

Hopelijk geeft dit meer inzicht in hoe de uitbetalingen werken en opbrengsten werken. Heb je vragen of heb je het idee dat er iets niet klopt? Neem gerust contact op via support@soofos.nl.