Zoals je misschien is opgevallen is Soofos helemaal vernieuwd. Hierdoor is het e.e.a. veranderd en vind je de cursussen waarvoor je bent ingeschreven op een nieuwe plek in je profiel.

1. Om je cursussen in te kunnen zien, dien je natuurlijk eerst in te loggen op Soofos.

→ Weet je niet hoe je op Soofos kunt inloggen? Volg dan de stappen in dit artikel!

2. Ga naar het tabblad 'cursussen' (links in je scherm) - Let op! Hiervoor moet je ingelogd zijn op Soofos

3. Onder het tabblad 'mijn cursussen' zie je alle cursussen staan die je kúnt volgen. Ben je lid van Soofos Plus? Dan staan hier dus álle cursussen die op Soofos staan.
  4. Onder het tabblad 'cursussen die ik volg' zie je alle cursussen waar je ook daadwerkelijk mee bezig bent.