Zoals je misschien is opgevallen is Soofos helemaal vernieuwd. Hierdoor is het e.e.a. veranderd.

Alle cursussen die je kúnt volgen (omdat je een Soofos Plus abonnement hebt), vind je nu in je profiel onder het tabblad 'My Cursussen'. We zullen hier zo snel mogelijk een tabblad bij maken waarop de cursussen waarmee je bezig bent, worden weergegeven.

Tot we het tabblad hebben gemaakt, kun je de cursussen waarmee je bezig was, vinden via je dashboard.

→ Weet je niet hoe je op Soofos kunt inloggen? Volg dan de stappen in dit artikel!

1. Ga naar je dashboard (hiervoor moet je ingelogd zijn op Soofos)

2. Klik op 'bekijk al mijn cursussen'
  3. Zet het filter op 'mijn voortgang'

Het kan zijn dat je cursusvoortgang en certificaten nog niet helemaal zijn overgekomen. Hier zijn we druk mee bezig en we verwachten dat dit snel is voltooid.

Onze excuses voor het ongemak!