Je volgt het traject online, in de omgeving op Soofos. Zorg er dus voor dat je bent ingelogd op Soofos. Je gebruikt hiervoor de inloggegevens die je bij jouw aanvraag hebt gebruikt.

Heb je hulp nodig bij het inloggen? → Volg dan de stappen in dit artikel.

Zodra je bent ingelogd vind je het traject bij het tabblad 'Groepen', links in je scherm.

Een videorondleiding door de trajectomgeving kun je hier bekijken: