Jouw referral link

Gewijzigd op Tue, 01 Feb 2022 om 05:07 AM

Met de referral link meten we of een cursist jouw cursus heeft gevonden via jouw of onze marketing. In dit artikel lees je hoe de referral link werkt en wat wel en niet is toegestaan rondom het gebruik van je referral link op Soofos.


INHOUDSOPGAVE


Verdeling inkomsten

Op Soofos verdelen we, zoals je weet, de inkomsten. Om te kunnen bepalen welke verdeling van toepassing is op een verkoop, is het belangrijk om te zien hoe de cursist je cursus heeft gevonden, hiervoor kun je de referral link gebruiken, of kortingscodes.


Wanneer je cursus op Soofos wordt gepubliceerd, krijg je een persoonlijke link. Met deze link kun je cursisten rechtstreeks naar je cursus sturen. Wanneer de cursist binnen 5 dagen na het klikken op de link, jouw cursus aanschaft, gaan we er vanuit dat de cursist je cursus via jouw marketing heeft gevonden en is de 96-4 verdeling van toepassing. 


Let op

Deze methode is niet 100% gegarandeerd. Het kan voorkomen dat transacties niet goed gemeten worden en niet volledig aan jou toegekend worden. Uiteraard krijg je altijd nog de 50%. In 95% van de gevallen gaat het goed en is de referral link voor cursisten een handige en toegankelijke methode. Door factoren waar wij geen invloed op hebben, wordt het echter soms niet juist gemeten. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat een cursist wisselt van browser of apparaat, of extensies heeft die bepaalde cookies blokkeren. Helaas hebben wij hier geen invloed op en kunnen wij dit niet corrigeren of achteraf wijzigen. Over het algemeen gaat het gewoon goed, maar het gebruik is dus wel op 'eigen risico'. 


Verwijzingen binnen Soofos worden niet toegestaan. Het is dus niet toegestaan om vanuit je eigen cursus middels een gekoppelde kortingscode of referral link een andere (en/of eigen) cursus te promoten.


We geloven er in dat we samen harder groeien, daar hoort dus ook bij dat wij moeten kunnen groeien. Het gebruiken van referral links en gelinkte kortingscodes binnen eigen cursussen waarderen wij dus écht niet. Ook wij werken hard om jouw cursus(sen) zoveel mogelijk te promoten. 


Het gebruik van je referral link op Soofos geeft ons een signaal dat je alleen uit bent op het verrijken van jezelf en dat je niet bereid bent om hier samen in te groeien. Indien we zien dat dit gebeurt, behouden wij het recht voor om álle referrals af te keuren omdat wij niet met zekerheid kunnen zeggen dat ze niet via die campagne of code gestart zijn.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren